Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Oplatka
- 2 vejce
- 120 gramů cukru
- 120 gramů másla, pokojové teploty, na kousky
- 400 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
Zrmzlinový krém
- 80 gramů cukru
- 1 vanilkový lusk
- 500 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 2 bílky
- Nutrição
- por 1 porce
- Energia
- 1584.2 kJ / 378.6 kcal
- Proteína
- 6.1 g
- Hidratos de carbono
- 41.3 g
- Gordura
- 22.2 g
- Fibra
- 0.7 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Sušenková zmrzlina
4h 15min
Zmrzlinové sendviče
Nenhuma avaliação
Oplatkové košíčky na zmrzlinu
Nenhuma avaliação
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Nenhuma avaliação
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30 Min
Piškotový ježek s dvoubarevným krémem
Nenhuma avaliação
Vanilková zmrzlina
12sa
Punčové řezy
13h
Čokoládovo-oříškový krém se sušenkami
15min
Tiramisu s mandlovým likérem
3h
Čokoládová zmrzlina
12sa
Smetanová vanilková zmrzlina (Gelato alla crema)
10h 15min