Dispositivos e acessórios
Vanilková zmrzlina v oplatce
Preparação 1h 15min
Total 7h 45min
13 porcí
Ingredientes
Oplatka
-
2 vejce
-
120 gramů cukru
-
120 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
400 gramů hladké mouky
-
1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
Zrmzlinový krém
-
80 gramů cukru
-
1 vanilkového lusku
-
500 gramů smetany, min. 30 % tuku vychlazené
-
2 bílky
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 porce
Proteína
6.1 g
Energia
1584.2 kJ /
378.6 kcal
Gordura
22.2 g
Fibra
0.7 g
Hidratos de carbono
41.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Zmrzliny
11 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Kávový krém
Nenhuma avaliação
Chilli čokoládová zmrzlina s whiskey sirupem
14h 20min
Telecí party klobásky
1h 10min
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25min
Biskupský mandlový chlebíček s olivami a sušenými rajčaty (bez laktózy)
Nenhuma avaliação
Baleárská omáčka
15min
Rajčatová focaccia (bez lepku)
Nenhuma avaliação
Pistáciová zmrzlina bez vajec
10h 20min
Avokádovo maracujové smoothie
10min
Mangová RAW zmrzlina Exotic
5min
Vanilková zmrzlina
12h
Tiramisu
5h 20min