Glütensiz Portakallı Cheesecake

Glütensiz Portakallı Cheesecake

3.9 8 avaliações
Preparação 15min
Total 5h 30min
8 porsiyon

Ingredientes

Cheesecake Tabanı
  • nohut unu (bk. öneriler)
    75 g
  • toz badem (bk. öneriler)
    25 g
  • toz şeker
    55 g
  • Hindistan cevizi tozu
    20 g
  • tereyağı küp küp kesilmiş
    75 g
Cheesecake Dolgusu ve Portakal Sosu
  • yumurta
    3
  • toz şeker
    280 g
  • labne
    300 g
  • konserve Hindistan cevizi sütü, minimum %20 yağlı
    250 g
  • portakalın kabuğu ince rendesi
    ½
  • nohut unu
    30 g
  • mısır nişastası
    3 yk
  • taze sıkılmış portakal suyu
    200 g

Nutrição por 1 porsiyon

Energia 588.8 kcal / 2463 kJ
Proteína 13.6 g
Gordura 34.4 g
Hidratos de carbono 47.2 g
Fibra 1.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...