Chicken with Peppers and Rice

Chicken with Peppers and Rice

4.5 146 avaliações
Preparação 20min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

  • onions halved then sliced (5 mm)
    100 g
  • oil
    40 g
  • chicken breasts cut in pieces (2 cm)
    500 g
  • mixed peppers cut in pieces (2 cm)
    400 g
  • water plus 1-2 Tbsp and extra for cooking rice
    200 g
  • tomatoes cut in pieces
    200 g
  • hot paprika
    1 tsp
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • dried basil
    1 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • fine sea salt plus extra to taste and for cooking rice
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade
  • Turkish red pepper paste mild (e.g. Biber salçası)
    20 g
    20 g tomato purée
  • rice
    250 g
  • water
  • fine sea salt
  • cornflour
    20 g

Nutrição por 1 portion

Energia 502 kcal / 2101 kJ
Proteína 36 g
Gordura 12 g
Hidratos de carbono 59 g
Fibra 5.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...