
Dispositivos e acessórios
Hermelínová pěna
Preparação 5min
Total 10min
6 porcí
Ingredientes
-
50 gramů cibule napůl
-
240 gramů sýru, hermelínu na kousky
-
200 gramů měkkého salámu vcelku
-
2 polévkové lžíce majonézy
-
2 polévkové lžíce mléka
-
¼ čajové lžičky pepře, bílého, mletého
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porce
Proteína
13.3 g
Energia
1251 kJ /
299 kcal
Gordura
26.6 g
Fibra
0.3 g
Hidratos de carbono
0.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Výběr porcí
244 Receitas
República Checa
República Checa

Základní kuchařka
189 Receitas
República Checa
República Checa