Dispositivos e acessórios
Vařený bulgur
Preparação 5min
Total 35min
8 porcí
Ingredientes
-
200 - 500 gramů pšenice bulgur střední
-
400 - 800 gramů vody
-
½ - 2 polévkové lžíce oleje
-
½ - 1 čajová lžička soli
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porce
Sódio
295.8 mg
Proteína
5.6 g
Energia
896.4 kJ /
214.1 kcal
Gordura
1.9 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Inspirace pro vás
192 Receitas
República Checa
República Checa
Rýžovar na TM6
6 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Vařená quinoa
15min
Vařené jáhly
45min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min
Vařená jasmínová rýže
35min
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40min
Pomalu vařená cizrna
14h 40min
Restovaná zeleninová směs
30min
Lehce orestované zelené fazolky
25min
Vařená basmati rýže
35min
Vařená bílá dlouhozrnná rýže
35min
Rýže, vařená
25min
Vařené brambory
30min