Dispositivos e acessórios
Vařený bulgur
Preparação 5min
Total 35min
8 porcí
Ingredientes
-
200 - 500 gramů pšenice bulgur střední
-
400 - 800 gramů vody
-
½ - 2 polévkové lžíce oleje
-
½ - 1 čajová lžička soli
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porce
Sódio
295.8 mg
Proteína
5.6 g
Energia
896.4 kJ /
214.1 kcal
Gordura
1.9 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Inspirace pro vás
192 Receitas
República Checa
República Checa
Rýžovar na TM6
6 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Mrkvovo-bulgurová směs se žampiónovou omeletou
25min
Vařená quinoa
15min
Vařené jáhly
45min
Pomalu vařená cizrna
14h 40min
Lehce orestované zelené fazolky
25min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min
Těstoviny, vařené
20min
Rýže, vařená
25min
Vejce, vařená
20min
Restovaná cibule a česnek
20min
Kroupy se žampióny
55min
Vařené brambory
30min