Dispositivos e acessórios
Vařený bulgur
Preparação 5min
Total 35min
8 porcí
Ingredientes
-
200 - 500 gramů pšenice bulgur střední
-
400 - 800 gramů vody
-
½ - 2 polévkové lžíce oleje
-
½ - 1 čajová lžička soli
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porce
Sódio
295.8 mg
Proteína
5.6 g
Energia
896.4 kJ /
214.1 kcal
Gordura
1.9 g
Fibra
6.4 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
43 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Inspirace pro vás
192 Receitas
República Checa
República Checa
Rýžovar na TM6
6 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Kuskus se zeleninou, sušenými meruňkami, ořechy a feta sýrem
1h 15min
Vařená quinoa
15min
Vejce obarvená na červeno-hnědo
55min
Vařené jáhly
45min
Vařená hnědá (natural) dlouhozrnná rýže
55min
Pomalu vařená cizrna
14h 40min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1h 35min
Vařená basmati rýže
35min
Rýže, vařená
25min
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1h
Kroupový salát s rajčaty
45min
Dušený špenát
25min