Dispositivos e acessórios
Mus czekoladowy
Preparação 10min
Total 3h 20min
6 porcji
Ingredientes
-
50 g cukru
-
200 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
4 jajka
-
1 szczypta soli
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porcję
Sódio
78.3 mg
Proteína
6.6 g
Energia
1381 kJ /
330.1 kcal
Gordura
23.1 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
12.9 g
Hidratos de carbono
24.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
DZIEŃ TATY
20 Receitas
Polónia
Polónia
KULINARNE ABC
203 Receitas
Polónia
Polónia
PROSTE POMYSŁY
214 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Pomarańczowe verrines
3h 40min
Crémeux czekoladowe
3h 15min
Deser z płynną białą czekoladą
3h
Czekoladowe słoiczki
40min
Crème brûlée
2h 30min
Mleczna pianka
3h 10min
Flan karmelowy
3h
Zabajone
15min
Mus z białej czekolady
1h
Fondue czekoladowe z owocami i orzechową posypką
20min
Panna cotta
3h 15min
Budyń czekoladowy
10min