Dispositivos e acessórios
Fläskfilé med surkål och potatispuré
Preparação 40min
Total 1h 10min
4 portioner
Ingredientes
-
lök i halvor350 g
-
bacon, tärnat100 g
-
fläskfilé500 - 600 g
-
salt2 tsk
-
malen peppar¼ tsk
-
paprikapulver1 - 1 ½ tsk
-
mager bacon, rökt (60-80 g)6 - 8 skivor
-
konserverad surkål500 gram
-
torkat lagerblad (opcional)1
-
enbär (opcional)3
-
vatten500 g
-
potatis i bitar (3 cm)750 g
-
stekolja3 msk
-
mjölk140 g
-
smör40 g
-
malen muskot2 - 3 nypor
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
47 g
Energia
2467 kJ /
590 kcal
Gordura
25 g
Fibra
6.4 g
Hidratos de carbono
37 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Grundkokboken
158 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ugnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Nenhuma avaliação
Beef Wellington med rödvinssås
Nenhuma avaliação
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Nenhuma avaliação
Kyckling Katsu Curry med ris
Nenhuma avaliação
Tacos
25min
Satay pad thai med kyckling
Nenhuma avaliação
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Nenhuma avaliação
Kycklinggyros med tzatziki
30min
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1h 45min
Cevapcici med tzatziki
Nenhuma avaliação
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Nenhuma avaliação
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
2h 45min