Dispositivos e acessórios
Venezia Bread
Preparação 30min
Total 11h
1 Total recipe
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
1 packet/envelope active dry yeastactive dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 Total recipe
Sódio
4841 mg
Proteína
63 g
Energia
9858 kJ /
2356 kcal
Gordura
63 g
Fibra
16 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
386 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Artisan Breads
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Sourdough Pretzel Bread
7h 20min
Sourdough Baguettes
15h
White Bread
6h
Apple Wheat Starter
72h 20min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50min
Baguettes
3h 45min
Sourdough Bread with Olives
5h 20min
Pretzel Bread
2h
Artisan Bread (Betty)
4h 35min
Simple Mixing Bread
3h 20min