Dispositivos e acessórios
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
Preparação 15min
Total 1h 30min
8 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided4 oz
-
garlic cloves5 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™17 ½ oz
-
vegan butter in pieces8 oz
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
cooked pasta to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
239.5 mg
Proteína
3.3 g
Energia
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Gordura
52.4 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
24.1 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Banana Ice Cream (Nice Cream)
5min
Turmeric Green Tea
20min
Lemonade
5min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Challah
3h 10min
Ground Coffee for Brewing
5min
Dalgona Coffee Classic (Korean coffee)
10min
Plum Clafoutis (TM6)
Nenhuma avaliação
Challah
3h 10min
Vegan Butter Spread
5h 10min
Homemade Lemonade
10min
Pomegranate Green Tea
15min