Dispositivos e acessórios
Steamed Whole Grain Bread
Preparação 10min
Total 3h 25min
20 slices
Ingredientes
-
unsalted butter to grease½ oz
-
3 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dustbread flour plus extra to dust3 ½ oz
-
honey1 oz
-
water divided44 oz
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
spelt flour9 oz
-
balsamic vinegar2 tsp
-
salt1 tsp
-
sunflower seeds4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
119 mg
Proteína
3 g
Energia
410 kJ /
98 kcal
Gordura
4 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Artisan Breads
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Steamed wholemeal bread
2h
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1h 35min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12h 20min
Plain Yogurt in Varoma
12h
Gluten Free Ham and Mushroom Pizza
30min
Vegetable Patties
1h
Black tahini banana bread
1h 20min
Zucchini Bread
1h 15min
Ancient Grain Bread
2h 30min
Oatmeal
15min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min