Dispositivos e acessórios
Steamed Whole Grain Bread
Preparação 10min
Total 3h 25min
20 slices
Ingredientes
-
unsalted butter to grease½ oz
-
3 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dustbread flour plus extra to dust3 ½ oz
-
honey1 oz
-
water divided44 oz
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
spelt flour9 oz
-
balsamic vinegar2 tsp
-
salt1 tsp
-
sunflower seeds4 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
119 mg
Proteína
3 g
Energia
410 kJ /
98 kcal
Gordura
4 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Artisan Breads
14 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Brioche
8h
Baguettes
3h 45min
Classic Quiche Lorraine
2h 45min
White Bread
6h
Braided Milk Bread
2h 20min
Pizza Dough (TM5 Metric)
1h
Meringue Ghosts
12h 25min
Brioche
5h
Spinach and Olive Focaccia
1h 15min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min