Dispositivos e acessórios
Japanese Cheesecake (Anna)
Preparação 15min
Total 6h 15min
12 slices
Ingredientes
-
unsalted butter to grease½ oz
-
large eggs room temperature8
-
boiling water for bain-marie
-
cream cheese room temperature, in pieces12 oz
-
unsalted butter room temperature, in pieces4 oz
-
whole milk4 oz
-
salt¼ tsp
-
lemon juice2 ¼ tsp
-
cake flour4 oz
-
corn starch1 oz
-
sugar8 oz
-
cream of tartar½ tsp
-
fresh berries, mixed to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
205 mg
Proteína
7 g
Energia
1439 kJ /
344 kcal
Gordura
22 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
12 g
Hidratos de carbono
30 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Crème Caramel (Flan)
3h
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Black Velvet Halloween Cake
1h
Avocado Coconut Ice Cream
8h 15min
Orange Jellies
1h 10min
Mango Ice Cream
2h 20min
Waffles
25min
Black Forest Crepes
1h 15min
Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben)
2h 10min
Hazelnut Chocolate Atole
15min
Musubi a Hawaiian Snack
30min
Chocolate Lava Cake
45min