Dispositivos e acessórios
Clams in White Wine with Cilantro
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcional) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
1567.1 mg
Proteína
37.1 g
Energia
1342 kJ /
320.8 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spanish Tapas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Cioppino
55min
Stir-Fried Vegetables
15min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Steak
1h 30min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Lemon Caper Asparagus
25min
Clams marinières
30min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min