Dispositivos e acessórios
Clams in White Wine with Cilantro
Preparação 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
small littleneck clams scrubbed and debearded35 oz
-
water to soak clams
-
salt (opcional) divided (see Tip)2 ⅛ tsp
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
dry white wine5 ½ oz
-
cilantro chopped½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
1567.1 mg
Proteína
37.1 g
Energia
1342 kJ /
320.8 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
12.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spanish Tapas
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
55 Min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
New England Clam Chowder
45 Min
Pork and Mushroom Wraps
30 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 Min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 Min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 Std. 35 Min
Cioppino
55 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min