Dispositivos e acessórios
Apricot and Caramel Carrot Cake
Preparação 40min
Total 3h 10min
12 slices
Ingredientes
Cake
-
vegetable oil plus extra to grease10 oz
-
large eggs (separated)4
-
whole pecans plus extra to garnish4 oz
-
soft dried apricots5 oz
-
carrots in pieces16 oz
-
brown sugar14 oz
-
all-purpose flour10 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda2 tsp
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground allspice¼ tsp
Compote
-
soft dried apricots5 oz
-
rum1 oz
-
water10 oz
-
honey1 oz
Caramel
-
evaporated milk12 oz
-
sweetened condensed milk14 oz
Cream Cheese Frosting
-
cream cheese diced, room temperature8 oz
-
confectioners sugar to taste10 - 12 oz
-
unsalted butter diced, room temperature4 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
672 mg
Proteína
13 g
Energia
4012 kJ /
959 kcal
Gordura
50 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
121 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Maple Pecan Blondies
1h 10min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Steamed Carrot Cake
1h 35min
Blueberry Coffee Cake
1h
Meyer Lemon Bars
40min
Strawberry Chiffon Pie
2h 20min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies) Metric
30min
Chocolate Peanut Butter Pie
5h 50min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4h 35min
S'more Cookie Bites
25min
Baci di dama (Hazelnut Kiss Cookies)
30min