Dispositivos e acessórios
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
-
yellow onion halved3 - 3 ½ oz
-
garlic clove (opcional)1
-
olive oil1 oz
-
mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided25 oz
-
water21 oz
-
salt divided2 ½ tsp
-
potatoes sliced (½ in.)14 oz
-
17 oz turkey breast fillet, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (2 in. x 1 in.)17 oz
-
soy sauce2 tbsp
-
fresh ground pepper½ tsp
-
sweet paprika (opcional)½ tsp
-
1 tbsp fresh creambutter (opcional)1 tbsp
Mustard Sauce
-
2 oz heavy whipping creamcream cheese2 oz
-
mustard1 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
parsley leaves only3 - 4 sprigs
-
egg yolk (opcional) from large egg1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
37 g
Energia
1745 kJ /
417 kcal
Gordura
16 g
Fibra
6.2 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The basic cookbook
177 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10min
Steamed Egg Cups
20min
Mixed Herbs Rice
35min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Nenhuma avaliação
Ginger Lemonade
10min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Breakfast Cereal
5min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45min
Cod with aïoli
40min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45min
Blueberry and Lemon Mascarpone Dessert Pizza
1h 25min