
Dispositivos e acessórios
Scones
Preparação 15min
Total 30min
20 pieces
Ingredientes
-
self-raising flour (see tip), plus extra for dusting500 g
-
unsalted butter cold, diced (see tip)150 g
-
caster sugar80 g
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
-
whole milk cold, plus extra for brushing250 g
Nutrição por 1 piece
Energia
165.6 kcal /
692.9 kJ
Proteína
2.9 g
Gordura
6.7 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
4.1 g
Sódio
346.6 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Victoria Sponge
1h 10min
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25h
Victoria sponge cake
1h 20min
Easy Chocolate Cake
1h 15min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min
Butterfly Cakes
1h
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Ginger Flapjacks
1h 30min
Classic Flapjack
55min
Yorkshire Pudding
1h