Kapr ve vinné páře

Kapr ve vinné páře

4.0 2 avaliações
Preparação 10min
Total 45min
4 porce

Ingredientes

  • 1 polévková lžíce provensálského koření
  • 1 svazek petrželové natě
  • 1 polévková lžíce mořské soli
  • 400 gramů vody
  • 150 gramů červeného vína
  • 1 snítka rozmarýnu, sušeného, sekaného
  • 1 snítka tymiánu, sušeného
  • 1 snítka šalvěje, sušené, sekané
  • 600 gramů brambora na čvrtky
  • 600 gramů kapra 4 filety
  • 50 gramů másla na 4 plátky

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porce

Proteína 30.4 g
Energia 1777 kJ / 424 kcal
Gordura 18 g
Fibra 2.2 g
Hidratos de carbono 26.4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...