Dispositivos e acessórios
Red Velvet Cupcakes and Cake Pops
Preparação 1h
Total 2h 30min
32 pieces
Ingredientes
Batter
-
buttermilk8 oz
-
vegetable oil4 oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
sugar10 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
red food coloring1 tsp
-
large eggs3
-
all-purpose flour12 oz
-
unsweetened cocoa powder2 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
baking soda1 tsp
-
salt½ tsp
Frosting
-
unsalted butter cubed16 oz
-
cream cheese cubed6 oz
-
vanilla1 tsp
-
confectioners sugar20 oz
Assembly
-
white chocolate chips divided16 oz
-
coconut oil divided1 ½ tsp
-
edible cake decorations to decorate
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
148 mg
Proteína
3 g
Energia
1774 kJ /
424 kcal
Gordura
27 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
15 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Bone Appétit
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Buttercream Frosting
5min
Chocolate Chip Cookies
50min
Rainbow Cake
2h 45min
Sugar Cookies with Lemon Curd
2h 30min
Classic Pancakes
50min
Meringue Christmas Trees
3h 40min
Cake Pops
2h
Chocolate Fudge Cake
2h
Gooey Hot Chocolate Cookie
2h 40min
Sugar Cookies
1h 30min
Vanilla Cupcakes
1h 10min
Pancakes and Waffles
40min