
Dispositivos e acessórios
Red Velvet Cupcakes and Cake Pops
Preparação 1h
Total 2h 30min
32 pieces
Ingredientes
Batter
-
buttermilk8 oz
-
vegetable oil4 oz
-
unsalted butter diced, room temperature6 oz
-
sugar10 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
red food coloring1 tsp
-
large eggs3
-
all-purpose flour12 oz
-
unsweetened cocoa powder2 tbsp
-
baking powder2 tsp
-
baking soda1 tsp
-
salt½ tsp
Frosting
-
unsalted butter cubed16 oz
-
cream cheese cubed6 oz
-
vanilla1 tsp
-
confectioners sugar20 oz
Assembly
-
white chocolate chips divided16 oz
-
coconut oil divided1 ½ tsp
-
edible cake decorations to decorate
Nutrição por 1 piece
Energia
424 kcal /
1774 kJ
Proteína
3 g
Gordura
27 g
Hidratos de carbono
44 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
15 g
Sódio
148 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Bone Appétit
12 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos