Dispositivos e acessórios
Japanese Bakery Special Custard
Preparação 25min
Total 2h
24 OZ
Ingredientes
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 OZ
Sódio
12.4 mg
Proteína
1.5 g
Energia
240.7 kJ /
57.5 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Diamond Club - First Edition
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Hot Dog Buns
2h
Potato and Rosemary Focaccia
Nenhuma avaliação
Barley malt powder
97h 40min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Lemon Ginger Sour
15min
Bagels
1h 20min
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit (Metric)
4h 30min
Evaporated Milk
2h 5min
Sushi Rice
55min
Bagels
1h 20min
Gluten free waffle cones
35min
Meyer Lemon Bars
40min