Dispositivos e acessórios
Japanese Bakery Special Custard
Preparação 25min
Total 2h
24 OZ
Ingredientes
-
egg yolks from large eggs7
-
sugar3 ½ oz
-
cake flour1 ½ oz
-
whole milk17 ½ oz
-
1 tsp vanilla extractvanilla bean pod seeds only¼
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 OZ
Sódio
12.4 mg
Proteína
1.5 g
Energia
240.7 kJ /
57.5 kcal
Gordura
2.8 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
6.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Diamond Club - First Edition
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Marinara Sauce
40min
Greek pita breads
1h 15min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Nenhuma avaliação
Mac and Cheese (TM7)
20min
Caprese Frittata
30min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Cultured Butter
12h 15min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15h
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Lime Snow Cones
50min
Milk chocolate hazelnut spread
15min