Spárga saláta paradicsommal és kecskesajttal

Spárga saláta paradicsommal és kecskesajttal

5.0 2 avaliação
Preparação 20min
Total 20min
4 adag

Ingredientes

  • étolaj
    20 g
  • spárga, zöld (vékony részek), végek megnyesve, darabolva átlósan (3 cm)
    250 g
  • fokhagyma gerezd vékonyan szeletelve
    1
  • fenyőmag
    20 g
  • koktélparadicsom
    150 g
  • kristálycukor
    10 g
  • paradicsom, szárított, olajban lecsepegtetve (kb. 5-6 darab)
    50 g
  • rukkola levél
    80 g
  • lágy kecskesajt darabolva
    80 g
  • ¼ - ½ tk
  • bors, őrölt
    1 - 2 csipet

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 adag

Proteína 5 g
Energia 837 kJ / 201 kcal
Gordura 16 g
Fibra 1.9 g
Hidratos de carbono 7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo