Pește slab sous-vide

Pește slab sous-vide

Nenhuma avaliação
Preparação 10min
Total 1h 20min
4 porții

Ingredientes

  • fileuri de pește, cu sau fără piele slab (ex. pește pescar sau merluciu) (200 g fiecare, 2 cm grosime)
    4
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1500 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porție

Sódio 140 mg
Proteína 36 g
Energia 636 kJ / 152 kcal
Gordura 2 g
Fibra 0 g
Gordura saturada 0.2 g
Hidratos de carbono 0 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...