
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 cotlete de porc, cu os (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
ou 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Nutrição
- por 1 porție
- Energia
- 521 kcal / 2181 kJ
- Proteína
- 77 g
- Gordura
- 23 g
- Hidratos de carbono
- 0 g
- Fibra
- 0 g
- Gordura saturada
- 11 g
- Sódio
- 228 mg
Receitas alternativas
Samke harra (Pește libanez cu tahini)
35min
Brunch spaniol
Nenhuma avaliação
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Pulpe de pui sous-vide
1h 35min
Piept de rață sous-vide
Nenhuma avaliação
Spată de porc sous-vide
Nenhuma avaliação
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Nenhuma avaliação
Plăcintă împletită cu carne de porc
40min
Cotlet de porc în saramură de cidru cu dressing de mere
2h 20min
Carne de vită la tigaie, cu Caponata
45min
Supă cu pui Stroganoff
55min
Supă de pui cu găluști de pâine
1h 5min