Dispositivos e acessórios
Kyllingelevermousse
Preparação 20min
Total 2h 40min
10 portioner
Ingredientes
Klaret smør
-
smør blødt250 g
Mousse
-
fed hvidløg2
-
skalotteløg halveret (ca. 50 g)2
-
smør blødt150 g
-
kyllingelever650 g
-
havsalt til smag
-
sort peber, stødt til smag
-
brandy100 g
-
fløde, cirka 48 %100 g
-
timian, frisk halveret5 kviste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
253 mg
Proteína
9 g
Energia
1721 kJ /
417 kcal
Gordura
39 g
Gordura saturada
25 g
Hidratos de carbono
0.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Jul
16 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Strimlet rosenkålssalat med bacon og tranebær
20min
Broccolisalat med rød peber og pinjekerner
10min
Panna cotta med kirsebær
Nenhuma avaliação
Laksetatar
10min
Grøntsagsfrittata
Nenhuma avaliação
Små broccolitærter med bacon
Nenhuma avaliação
Kødboller med romescosauce
Nenhuma avaliação
Lun linsesalat med bær og spinat
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Avocadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Nenhuma avaliação