Dispositivos e acessórios
Panna cotta med kirsebær
Preparação 20min
Total 3h 30min
8 portioner
Ingredientes
-
blad husblas12
-
vand, koldt for at bløde
-
fløde, min 30 % fedt800 g
-
sukker180 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 teske
-
kirsebær, friske uden sten, halveret300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
36 mg
Proteína
5 g
Energia
1788 kJ /
427 kcal
Gordura
32 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
31 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Det sunde alternativ
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Grøntsagsfrittata
Nenhuma avaliação
Små broccolitærter med bacon
Nenhuma avaliação
Kødboller med romescosauce
Nenhuma avaliação
Lun linsesalat med bær og spinat
Nenhuma avaliação
Salat med sobanudler og tofu
Nenhuma avaliação
Avocadosorbet
Nenhuma avaliação
Basilikumsorbet
Nenhuma avaliação
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Nenhuma avaliação
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Nenhuma avaliação
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Nenhuma avaliação
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Nenhuma avaliação