Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Starter
- 80 g water
- 80 g milk
- 30 g plain flour
Dough
- 90 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 170 g milk
- 2 eggs
- 10 g dried instant yeast
- 500 g baker's flour, plus extra to dust
- 30 g milk powder
- 1 tsp sea salt
Filling
- 250 g brown sugar
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 tsp ground cardamom (optional)
- 1 tsp ground cloves (optional)
- 150 g unsalted butter, softened and cut into pieces
Icing
- 120 g caster sugar
- 60 g unsalted butter, softened, plus extra to grease
- 60 g cream cheese, softened
- ½ tsp natural vanilla extract (optional)
- 20 g milk
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice (optional)
- baker's flour, to dust
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2170.1 kJ / 516.7 kcal
- Proteína
- 8.8 g
- Hidratos de carbono
- 64.3 g
- Gordura
- 25.4 g
- Gordura saturada
- 15.6 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sódio
- 424.6 mg
Receitas alternativas
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min
Ham and cheese cruffins
3h
Pretzels
1 godz. 35 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15 min
Magnolia Kitchen macadamia and white chocolate brioche scrolls
5 Std. 35 Min
Party pretzel bites
1h 20min
Chocolate hot cross buns
2 Std. 40 Min
Waffles
25min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min