Versões compatíveis
Antonio Bachour: Passion Fruit Fondue with Brioche and Tropical Fruit
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Brioche
- 6 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- 2 large eggs
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 oz sugar
- 1 ½ tsp glucose (see Tip)
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ oz whole milk
- ½ tsp salt
- 3 oz unsalted butter, diced, chilled, plus extra to grease
- 1 egg yolk, from a large egg, whisked
Fondue
-
3
oz Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
ou 3 oz milk chocolate 40%, high quality chunks or chips -
1
oz Valrhona chocolate, Manjari 64% dark chocolate (see Tip)
ou 1 oz dark chocolate 64%, high quality chunks or pieces - 4 oz heavy whipping cream
- 2 oz passion fruit purée
-
1
oz liqueur, apricot
ou 1 oz apricot nectar - tropical fruit, to serve (e.g. mango, banana, pineapple, starfruit, kiwi, dragon fruit, papaya)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1787 kJ / 427 kcal
- Proteína
- 9 g
- Hidratos de carbono
- 45 g
- Gordura
- 24 g
- Gordura saturada
- 13 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 184 mg
Receitas alternativas
Tzatziki
20min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min
Aperol® Sour with Aquafaba Foam
10min
Lavender Fizz
1h 5 min
Baguettes
3u. 45min
Fermented Red Onions
84u. 30min
Barley and Tomato Salad
45min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 Std. 10 Min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 Std. 30 Min
Pie Crust
5 min
Plain Yogurt in Varoma
12hod.