Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Aluatul
- 250 g lapte integral
- 80 g ulei de măsline
-
15
g drojdie proaspătă
ou 1 ½ linguriță drojdie uscată (6 g) - 350 g făină de pâine
- 15 g zahăr
- 1 linguriță sare
Umplutura
- 10 g mentă proaspătă, doar frunzele
- 50 g pecorino romano
- 75 g cremă de brânză
- 1 ½ linguriță semințe de negrilică
Asamblarea
- făină de pâine, pentru pudrat
- Nutrição
- por 1 bucată
- Energia
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 23.4 g
- Gordura
- 11 g
- Fibra
- 1.1 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chiftele din carne de miel în stil grecesc (Keftethes)
40min
Pâine cu lapte
2h 20min
Falafel rapid
30 min
Quiche cu ton și ceapă verde
2h
Pâine țărănească
2h
Medalioane de vițel sous-vide
Nenhuma avaliação
Bolul cu carne de porc și hoisin
30 min
Ciabattine
3h 30min
Tort de Paște
1 Std. 50 Min
Aluat fraged
5min
Pâine cu chorizo
1 godz. 30 min
Aluat pentru paste
1u.