Pizza Margherita
TM6 TM5 TM31

Pizza Margherita

4.3 (10 avaliações )

Ingredientes

Pizza Dough

  • 220 g water, room temperature
  • 1 tsp caster sugar
  • 20 g fresh yeast, crumbled
    ou 2 tsp dried yeast (8 g)
  • 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 30 g extra virgin olive oil
  • 1 tsp fine sea salt

Margherita Topping

  • 200 g mozzarella, cut in pieces
  • 250 g tinned chopped tomatoes (see tip)
  • 2 - 3 pinches fine sea salt, or to taste
  • 1 Tbsp extra virgin olive oil
  • 10 - 15 fresh basil leaves, torn in pieces

Nutrição
por 1 portion
Energia
2544 kJ / 607 kcal
Proteína
20 g
Hidratos de carbono
78 g
Gordura
24 g
Fibra
4 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas