Dispositivos e acessórios
Poppy Seed Snails
Preparação 25min
Total 2h 30min
40 pieces
Ingredientes
Dough
-
spelt grains9 oz
-
whole milk at room temperature9 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
unsalted butter room temperature, in pieces, plus extra to grease2 oz
-
sugar1 oz
-
all-purpose flour9 oz
-
salt½ tsp
Poppy seed filling
-
unsalted butter room temperature, in pieces2 oz
-
poppy seeds3 ½ oz
-
sugar1 oz
-
large egg1
Assembly
-
all-purpose flour to dust
Color Toppings
-
sugar7 oz
-
lemon juice1 oz
-
food coloring (opcional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
0 mg
Proteína
2.6 g
Energia
456.7 kJ /
109.2 kcal
Gordura
3.6 g
Fibra
1.5 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
17.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kid's Corner - I want to be a chef
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
New York Cheesecake
9h 30min
Bagels
1h 20min
Rugalach
1h 55min
Illinois Pierogi
2h 30min
English Breakfast Popovers
35min
Strawberry Custard Tart
2h
Guava Paste Cookies (Metric)
45min
Italian Sausage Pretzel Rolls
2h 50min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 40min
Hibiscus Cheesecake
2h
Kringle
2h 30min
Crispy Donuts
2h 30min