Dispositivos e acessórios
Fermente Kırmızı Soğan
Preparação 30min
Total 96h
500 g
Ingredientes
-
kırmızı soğan dilimlenmiş (yaklaşık 1 mm)500 g
-
10 g Himalaya tuzudeniz tuzu10 g
-
su250 g
-
limon suyu30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 500 g
Sódio
1.2 mg
Proteína
6 g
Energia
836 kJ /
200 kcal
Gordura
1 g
Fibra
9 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
47 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Kolay Fikirler
200 Receitas
Turquia
Turquia
TM6 MODLARINDAN TARİFLER
18 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Ton Balıklı Ezme
10 min
Çilekli Cin Fizz
10 min
Yabani Havuçlu ve Limonlu Tavuk
Brak ocen
Kabak Lazanya
45 min
Mojito
10 min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 min
Şu Hamuru (Pâte à choux)
2 godz.
Puttanesca Sos
55 min
Teriyaki Sos (sarımsak ve zencefilli)
15 min
Barbekü Sos
1 godz. 40 min
Gazpacho
10 min
Karamelize Kırmızı Soğan Chutney
24 godz.