Dispositivos e acessórios
Buharda pişmiş balık filetoları
Preparação 5min
Total 25min
4 porsiyon
Ingredientes
-
su500 g
-
balık fileto, derili ya da derisiz (ör. 2-2,5 cm kalınlığında somon veya levrek), her biri yakl.150 g800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Proteína
22 g
Energia
943 kJ /
226 kcal
Gordura
16 g
Fibra
0.1 g
Hidratos de carbono
0.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Temel Tarifler: Doğrama ve Buharda Pişirme
30 Receitas
Turquia
Turquia
Também pode gostar...
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Pancar Carpaccio
Nenhuma avaliação
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Buharda pişmiş karnabahar
30min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30min
Haşlanmış Makarna
25min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Buharda Pişmiş Somon
30min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min