Dispositivos e acessórios
Focaccia med dadler, bacon og gedeost
Preparação 30min
Total 3h
6 portioner
Ingredientes
-
olivenolie plus ekstra til smøring20 g
-
bacon skåret i mindre stykker100 g
-
vand325 g
-
bagehvedemel500 g
-
4 g tørgærgær10 g
-
sukker1 knivspids
-
salt1 - 1 ½ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
dadler uden sten , halveret80 g
-
gedeost, alle slags smuldret100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
0.5 mg
Proteína
15 g
Energia
2351 kJ /
562 kcal
Gordura
23 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
75 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vinter
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cheesecake med woodruffsirup
Nenhuma avaliação
Proteinkiks med frø og kerner
Nenhuma avaliação
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Fødselsdagsboller
Nenhuma avaliação
Pizzahorn
Nenhuma avaliação
Blomsterboller
Nenhuma avaliação
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nenhuma avaliação
Lasagneruller med spinat
Nenhuma avaliação
Salte aperitifstjerner
Nenhuma avaliação
Mini franskbrød med blommefyld
Nenhuma avaliação
Juletræscanapeer
Nenhuma avaliação
Juletræsbrød
Nenhuma avaliação