Dispositivos e acessórios
Speltkrans fyldt med halloumi, tranebær og rosmarin
Preparação 20min
Total 1h 50min
10 portioner
Ingredientes
-
speltmel plus ekstra til at drysse med400 g
-
tørgær1 tsk
-
vegetabilsk olie60 g
-
mælk150 g
-
honning30 g
-
æg1
-
salt1 tsk
-
halloumi skåret i mindre stykker250 g
-
skalotteløg skåret i halve80 g
-
rosmarin, frisk kun blade, plus ekstra til pynt2 kviste
-
æggeblomme pisket med 1 spsk vand1
-
tranebærmarmelade til pynt
Dificuldade
médio
Nutrição por 10 portioner
Sódio
2621 mg
Proteína
108 g
Energia
13175.4 kJ /
3149 kcal
Gordura
133 g
Fibra
49 g
Gordura saturada
48 g
Hidratos de carbono
409 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vinter
13 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cheesecake med woodruffsirup
Nenhuma avaliação
Madbrød med hummus og grøntsager (1800 kcal)
Nenhuma avaliação
Fødselsdagsboller
Nenhuma avaliação
Pizzahorn
Nenhuma avaliação
Blomsterboller
Nenhuma avaliação
Ciabatta
Nenhuma avaliação
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Nenhuma avaliação
Lasagneruller med spinat
Nenhuma avaliação
Mini franskbrød med blommefyld
Nenhuma avaliação
Juletræscanapeer
Nenhuma avaliação
Juletræsbrød
Nenhuma avaliação
Brød af boghvede, chia og kerner
Nenhuma avaliação