Dispositivos e acessórios
Bramborové škubánky
Preparação 35min
Total 1h 10min
4 porce
Ingredientes
-
800 gramů vody
-
½ čajové lžičky soli
-
500 gramů brambor varný typ B, oloupaných, napůl
-
100 gramů hrubé mouky
-
100 gramů přepuštěného másla
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porci
Sódio
307.2 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1696.6 kJ /
405.5 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
15.5 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
COMFORT FOOD podle Markéty Hrubešové
11 Receitas
República Checa
República Checa
Também pode gostar...
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
1h 10min
Játrová rýže
35min
Tvarohové koláčky (kynuté)
1h
Drožďové knedlíčky
30min
Bramborové knedlíky
1h 50min
Houskové knedlíky
50min
Velikonoční nádivka
1h 35min
Rizoto trikolora
1h 25min
Škvarkové placky
1h 10min
Bábovka s vaječným likérem
1h 20min
Dršťková polévka
1h
Houskové knedlíky
50min