Dispositivos e acessórios
Creamy Mushroom Truffle Soup
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
chestnut mushrooms quartered200 g
-
fresh button mushrooms halved250 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
olive oil15 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
mushroom stock cube (for 0.5 l) gluten free, crumbled1
-
boiling water250 g
-
cornflour mixed with 2 tsp water2 tsp
-
soya milk unsweetened200 g
-
garlic powder½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
truffle oil2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
316.4 mg
Proteína
5.4 g
Energia
433.6 kJ /
103.6 kcal
Gordura
4.9 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
0.6 g
Hidratos de carbono
11.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1h 35min
Lasagne-style Courgette Bake
2h 15min
Cafe-style miso mushrooms
25min
Leek and Potato Soup
40min
Cold Soba Noodles with Edamame and Dipping Sauce
40min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Pea and Mint Soup
20min
Creamy Mushroom Soup
20min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30min
Red Pepper and Tomato Soup
30min