Dispositivos e acessórios
Yam Pottage (Asaro)
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
yam peeled, cut in pieces (3 cm)500 g
-
water for soaking
-
plum tomatoes quartered250 g
-
red pepper approx. 1 pepper120 g
-
scotch bonnet chilli deseeded if desired1
-
white onion quartered½
-
water600 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
crayfish powder1 Tbsp
-
fresh spinach leaves100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
57.2 mg
Proteína
3.9 g
Energia
769 kJ /
183.8 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
42.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
West African
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Menu: Tuna on Tomato Sauce with Rice; Peaches and Cream Dessert
45min
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55min
Lollipops with Strawberries
40min
Mango Sorbet
5min
Moi Moi
1h
Egusi Stew
1h 30min
Jollof Rice
1h 20min
Lemon slush
10min
Cocoa Steamed Buns
3h
Pinakbet
15min
Lafun (Amala)
10min
Adobong Puti (White Adobo)
1h