Dispositivos e acessórios
Yam Pottage (Asaro)
Preparação 5min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
yam peeled, cut in pieces (3 cm)500 g
-
water for soaking
-
plum tomatoes quartered250 g
-
red pepper approx. 1 pepper120 g
-
scotch bonnet chilli deseeded if desired1
-
white onion quartered½
-
water600 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
crayfish powder1 Tbsp
-
fresh spinach leaves100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
57.2 mg
Proteína
3.9 g
Energia
769 kJ /
183.8 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
42.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
West African
8 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Fruit Ice Cream
5min
Egusi Stew
1h 30min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
15min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Pink Coconut Kisses
1h 20min
Fruit Ice Cream
5min
Frozen Fruit Sorbet
5min
Jollof Rice
1h 20min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2h 55min
Moi Moi
1h
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10min
Lafun (Amala)
10min