Dispositivos e acessórios
Marmeladglaserad skinka
Preparação 25min
Total 1h 50min
6 portioner
Ingredientes
Skinka
-
skinka (färsk, orimmad) (1,4–1,6 kg)1
-
melass2 ½ msk
-
kryddnejlikor plus extra till dekoration1 tsk
-
torkat lagerblad1
-
malen kryddpeppar1 tsk
-
svartpepparkorn1 msk
-
apelsin endast tunna strimlor av skalet1
-
vatten till kokning av skinkan
Marmeladglaze
-
mörkt farinsocker80 g
-
dijonsenap½ msk
-
torkad rosmarin1 tsk
-
enbär5
-
kryddnejlikor2 nypor
-
malen kanel2 nypor
-
honung30 g
-
apelsinmarmelad150 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2138 mg
Proteína
41 g
Energia
2094 kJ /
498 kcal
Gordura
18 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
42 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
God jul med Thermomix®
20 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ugnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Nenhuma avaliação
Beef Wellington med rödvinssås
Nenhuma avaliação
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Nenhuma avaliação
Kyckling Katsu Curry med ris
Nenhuma avaliação
Tacos
25min
Satay pad thai med kyckling
Nenhuma avaliação
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Nenhuma avaliação
Kycklinggyros med tzatziki
30min
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1h 45min
Cevapcici med tzatziki
Nenhuma avaliação
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Nenhuma avaliação
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
2h 45min