Dispositivos e acessórios
Oxfilé (rare) med béarnaisesås
Preparação 25min
Total 2h 20min
4 portioner
Ingredientes
-
oxfiléer (à ca. 180-200 g, 3 cm tjocklek)4
-
salt2 tsk
-
svartpeppar, malen¾ tsk
-
färsk timjan4 kvistar
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1400 g
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
schalottenlök50 g
-
färsk dragon endast blad1 - 2 kvistar
-
torrt vitt vin50 g
-
vitvinsvinäger1 msk
-
osaltat smör i bitar, plus extra att bryna i200 g
-
äggulor4
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
93 mg
Proteína
46 g
Energia
2926 kJ /
698 kcal
Gordura
56 g
Fibra
0.4 g
Gordura saturada
32 g
Hidratos de carbono
1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ugnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Nenhuma avaliação
Beef Wellington med rödvinssås
Nenhuma avaliação
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Nenhuma avaliação
Kyckling Katsu Curry med ris
Nenhuma avaliação
Tacos
25min
Satay pad thai med kyckling
Nenhuma avaliação
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Nenhuma avaliação
Kycklinggyros med tzatziki
30min
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1h 45min
Cevapcici med tzatziki
Nenhuma avaliação
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Nenhuma avaliação
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
2h 45min