Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 45 oz water
-
12
oz cavatappi pasta, dried
ou 12 oz penne pasta, dried, dried - 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz all-purpose flour
- 10 oz chicken stock
- 6 oz heavy cream
- 1 tsp salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- 8 oz cremini mushroom, stemmed, quartered
- 8 oz cooked chicken, shredded
- chopped fresh parsley, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2147.9 kJ / 513.4 kcal
- Proteína
- 21 g
- Hidratos de carbono
- 57 g
- Gordura
- 22.3 g
- Gordura saturada
- 12.4 g
- Fibra
- 3.1 g
- Sódio
- 524.7 mg
Receitas alternativas
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 godz. 20 min
Penne Bolognese
40 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 Std. 5 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 godz.
Spanish Rice
35 min
Pork Pilaf
45 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Lasagna
2h 30 min