Dispositivos e acessórios
Classic Mashed Potatoes
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
floury potatoes e.g. Russet, peeled and cubed (2 cm/¾ in.), (see Tip)1000 g
-
milk350 g
-
salt1 tsp
-
butter unsalted, cubed30 g
-
nutmeg, ground1 pinch
-
black pepper, freshly ground to taste
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
641.6 mg
Proteína
8.1 g
Energia
1263.3 kJ /
302 kcal
Gordura
9.3 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
48.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O Canada
20 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Leek and Potato Soup
40min
Broccoli and Cheddar Soup
45min
Three Egg French Omelet
30min
Mystery Soup
55min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Steamed Egg Cups
20min
Hash Browns
20min
Chilli Lime Steamed Corn
25min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Nenhuma avaliação
Folded Herb Bread
Nenhuma avaliação
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min