
Dispositivos e acessórios
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
Preparação 5min
Total 35min
4 porce
Ingredientes
Loupání brambor
-
600 gramů vody
-
1 čajová lžička oleje (viz Tip)
-
500 - 800 gramů brambor neoloupaných, podobné velikosti (viz Tip)
Vaření brambor
-
500 gramů vody
-
¾ - 1 čajová lžička soli
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 porci
Sódio
604.4 mg
Proteína
4 g
Energia
644.3 kJ /
154 kcal
Gordura
0.2 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
35 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Použití krytu mixovacích nožů 2v1
13 Receitas
República Checa
República Checa