Dispositivos e acessórios
Clam Chowder
Preparação 20min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
onion cut into pieces225 g
-
celery cut into pieces (approx. 2 stalks)85 g
-
garlic clove1
-
all-purpose flour2 tbsp
-
unsalted butter15 g
-
bacon, smoked cut into pieces (0.5 cm/¼ in.)2 slices
-
chopped clams3 cans
-
water1 tbsp
-
cornstarch1 tbsp
-
russet potatoes peeled, diced (1 cm/½ in.)450 g
-
water225 g
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground plus extra to sprinkle⅛ tsp
-
bay leaf, dried1
-
cream 10-18% M.F.115 g
-
soup crackers e.g. oyster crackers, to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
452.6 mg
Proteína
41 g
Energia
1646.4 kJ /
393.5 kcal
Gordura
10.5 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
4.2 g
Hidratos de carbono
31.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min
Blueberry Jam
Nenhuma avaliação
Cranberry Bacon Stuffing
10min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Stir Fried Potato Shreds
Nenhuma avaliação
Shrimp Aguachile
15min
Oysters with Lime Granita
15min
Canadian Strawberry Shortcake
30min
Ube Halaya Jam
2h 10min
Lobster Bisque
1h 50min
Boston Clam Chowder
55min
New England Clam Chowder
45min