Dispositivos e acessórios
Tangzhong Milk Bread
Preparação 10min
Total 2h 35min
12 slices
Ingredientes
-
bread flour divided13 oz
-
milk icy cold, divided (see Tip)8 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
sugar1 oz
-
salt½ tsp
-
powdered milk2 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
unsalted butter room temperature1 oz
-
ice cold water to spray
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
108 mg
Proteína
5 g
Energia
649 kJ /
155 kcal
Gordura
4 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
26 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pineapple Shortbread
2h
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Buttermilk Bread
2h
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Braided Milk Bread
2h 20min
Breakfast Scones
30min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min
Cranberry Almond Cookies
1h 20min
Pretzel Bread
2h
Florida Cuban Rolls
3h
Artisan Bread (Betty)
4h 35min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min