
Dispositivos e acessórios
Ovesná kaše s houbami
Preparação 20min
Total 40min
4 porce
Ingredientes
-
100 gramů parmazánu na kousky
-
400 gramů čerstvých hub (lišek nebo žampiónů)
-
4 jarní cibulky
-
30 gramů slunečnicového oleje
-
100 gramů vařené šunky, na kostičky
-
500 gramů vody
-
1 špetka soli
-
100 gramů ovesných vloček
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porce
Energia
1316.4 kcal /
5507.8 kJ
Proteína
82.8 g
Gordura
72.6 g
Hidratos de carbono
90.9 g
Fibra
17.5 g
Gordura saturada
24.8 g
Sódio
2717.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Houby podle Markéty Hrubešové
10 Receitas
República Checa
República Checa