Dispositivos e acessórios
Rustykalna przyprawa do chleba
Preparação 5min
Total 5min
100 g
Ingredientes
-
30 g kminku
-
30 g nasion kolendry
-
15 g czarnuszki
-
15 g nasion kopru włoskiego, suszonych
-
1 ½ łyżeczki ziaren anyżu
-
1 ½ łyżeczki ziaren pieprzu czarnego
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
31.8 mg
Proteína
15.7 g
Energia
1458.3 kJ /
348.5 kcal
Gordura
20.1 g
Fibra
33.3 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
47.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
O PIECZYWIE
60 Receitas
Polónia
Polónia
Também pode gostar...
Prosty chleb mieszany
3h 40min
Chleb drwala
24h 30min
Chleb jogurtowy na długiej fermentacji
14h 50min
Szwajcarski chleb rustykalny
25h 20min
Chleb wenecki na zakwasie
17h 10min
Chleb „bliźniak” na zakwasie (z naczynia kamionkowego)
16h 30min
Chleb pszenny na zakwasie
15h
Chleb pszenno-żytni zaparzany na zakwasie
14h 30min
Suszony zakwas
24h 10min
Ziołowa przyprawa do chleba
5min
Przyprawa do chleba
5min
Chleb na maślance i zakwasie
18h