Bezglutenowy chleb kukurydziany

Bezglutenowy chleb kukurydziany

2.9 85 avaliações
Preparação 10min
Total 1h 20min
20 kromek

Ingredientes

  • 400 g mleka (patrz wariant)
  • 25 g drożdży świeżych pokruszonych
    1 opakowanie suchych drożdży, (7-8 g, patrz wskazówka)
  • ½ łyżeczki cukru
  • 250 g mąki kukurydzianej
  • 50 g skrobi ziemniaczanej
  • 15 g siemienia lnianego, mielonego (patrz wskazówka)
  • 1 jajko
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 1 łyżeczka soli

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 kromkę

Sódio 131.5 mg
Proteína 2.7 g
Energia 364.3 kJ / 87.1 kcal
Gordura 2.7 g
Fibra 1.3 g
Gordura saturada 0.7 g
Hidratos de carbono 13.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...