Dispositivos e acessórios
Lookbrood met vegan kaas
Preparação 15min
Total 40min
20 sneetjes
Ingredientes
-
rauwe cashewnoten130 g
-
warm water om te weken
-
teentjes knoflook4
-
verse peterselie15 g
-
margarine70 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie50 g
-
water260 g
-
tapioca100 g
-
voedingsgist20 g
-
ciderazijn10 g
-
knoflookpoeder¼ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
brood (± 700 g), bv. ciabatta- of zuurdesembrood of ambachtelijk brood, in plakken van 1 cm (± 20 sneetjes)1
-
ontpitte olijven (opcional) uitgelekt, gehalveerd of in plakjes50 g
-
geroosterde rode paprika's (opcional) uit blik, uitgelekt, in stukken50 g
-
zongedroogde tomaten (opcional) uitgelekt, in stukken50 g
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 sneetje
Sódio
297.1 mg
Proteína
3.8 g
Energia
648.3 kJ /
155 kcal
Gordura
8.8 g
Fibra
1.3 g
Gordura saturada
1.5 g
Hidratos de carbono
16.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vegan kaas
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
Groentesandwiches
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Rijstpap
Nenhuma avaliação
Kimchi kaasdip
Nenhuma avaliação
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nenhuma avaliação
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
De eerste hap: Zalm met Groenten
Nenhuma avaliação
Sojabolognese
40min
Vegan cheddar mac & cheese
Nenhuma avaliação
Witte chocolade cheesecake
16h