Dispositivos e acessórios
Burgonya és zöldbab petrezselymes pestóval
Preparação 10min
Total 35min
6 adag
Ingredientes
-
parmezán kéreg nélkül, darabolva (3 cm)20 g
-
fenyőmag1 ek
-
fokhagyma gerezd1
-
petrezselyem levél, sima, friss10 ág
-
extra szűz olívaolaj50 g
-
só½ tk
-
víz400 g
-
burgonya (kb. 6), hámozva, negyedelve400 g
-
zöld bab tisztítva400 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 adag
Sódio
284.7 mg
Proteína
6 g
Energia
885.7 kJ /
210.8 kcal
Gordura
16.1 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
500 kalória - Könnyű fogások minden napra
8 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kelbimbó saláta áfonyával és pekándióval
35min
Grillezett zöldségek feta sajttal
Nenhuma avaliação
Lencsesaláta mentával
Nenhuma avaliação
Spárga hirtelen sütve
15min
Karfiolos-articsókás-sajtos rakottas
1h 10min
Green Goddess saláta
10min
Rakott sajtos burgonya
2h 30min
Citromos orzo
Nenhuma avaliação
Friss sajt narancsvirág mézzel
35min
Fűszeres burgonya
Nenhuma avaliação
Baconos-sajtos sült krumpli ranch szósszal
30min
Fokhagymás burgonya köménnyel
Nenhuma avaliação