Dispositivos e acessórios
Brunede oksekødstrimler
Preparação 5min
Total 15min
200 g
Ingredientes
-
olivenolie20 g
-
fed hvidløg eller 20 g løg1
-
mørbradbøf eller oksekød til lynstegning, skåret i strimler (1 cm x 3-4 cm) duppet tørre med køkkenrulle250 g
-
salt1 - 2 knivspidser
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspidser
Dificuldade
fácil
Nutrição por 200 g
Sódio
569.7 mg
Proteína
51.2 g
Energia
1886.6 kJ /
449.2 kcal
Gordura
27.1 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
0.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Basalt kød og skaldyr
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chai sirup
15 min
Nøddesmør
Brak ocen
Peanutbutter
Brak ocen
Crunchy peanutbutter
Brak ocen
Blomkålsris
10 min
Mandelmælk
Brak ocen
Tahin
Brak ocen
Æggefri mayonnaise
Brak ocen
Wakame gomasio
Brak ocen
Basilikumolie
Brak ocen
Grøntsagsbouillon
Brak ocen
Cashewcreme
Brak ocen