
Dispositivos e acessórios
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Preparação 20min
Total 48h 20min
2 kavanoz
Ingredientes
-
hardal tohumu, kahverengi4 tk
-
diş sarımsak ezilmiş2
-
tane karabiber siyah2 tk
-
kırmızı pul biber (opcional)½ - 1 tk
-
taze ot karışımı (opcional) sadece yaprakları, (dereotu, kekik, biberiye)2 dal
-
turşuluk salatalık (her biri yakl. 125 g), uçları kesilmiş3 - 4
-
su230 g
-
elma sirkesi230 g
-
tuz3 tk
-
şeker (opcional)1 ½ yk
Nutrição por 1 kavanoz
Energia
135.3 kcal /
565.8 kJ
Proteína
5.3 g
Gordura
2.1 g
Hidratos de carbono
24 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Sódio
3510.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Kesme Aparatı (tm5)
21 Receitas
Turquia
Turquia