
Dispositivos e acessórios
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Preparação 10min
Total 10min
4 porsiyon
Ingredientes
-
salatalık uçları kesilmiş, soyulmuş veya soyulmamış (yaklaşık 800 g)4 - 5
-
süzme yoğurt yoğun kıvamlı200 - 250 g
-
tuz damak tadına göre ekstra tuz1 tk
-
dereotu sadece yaprakları, ince kıyılmış, damak tadına göre¼ - ½ demet
-
karabiber (opcional)1 tk
-
elma sirkesi (opcional)1 yk
-
şeker (opcional)1 tk
Nutrição por 1 porsiyon
Energia
96.4 kcal /
403.3 kJ
Proteína
7.3 g
Gordura
0.4 g
Hidratos de carbono
18.7 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
0 g
Sódio
611.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Kesme Aparatı (tm5)
21 Receitas
Turquia
Turquia